Segueix-nos!

Manel Ferrer

18 de febrer de 2022

Comunicació

Comunicació

Ràdio Premià de Mar condemna la LGTBI-fòbia a l’esport amb una programació especial

Manel Ferrer

Demà dissabte 19 de febrer, se celebra el Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia a l’esport. Aquesta jornada pretén visibilitzar totes aquelles injustícies que es cometen dins del món esportiu i que té com a víctimes a totes aquelles persones del col·lectiu i que formen part de la comunitat esportiva en totes les seves derivades.

Per sumar-nos a aquesta lluita, la nostra emissora ha preparat una programació especial al matí de demà i que començarà a partir de les 11:05 h, quan s’estreni l’episodi “Justin Fashanu”, del programa Col·lectius en Xarxa i que condueixen Lluís Rodríguez Lago i Manel Ferrer. Aquesta entrega porta el nom del primer futbolista gai i que es va prendre la vida després de la pressió a la qual va ser sotmès quan va sortir de l’armari.

A continuació, es reemetrà un altra entrega del Col·lectius, en aquest cas, es tracta de l’episodi “Més que un club” i que recull un seguit d’esportistes que relaten en primera persona les injustícies que han viscut per la seva condició, en la pràctica de l’esport.

Finalment, a les 12:30 h sortirem a la pista i el periodista de Ràdio Premià de Mar, Marc Rodríguez, ens narrarà un duel entre el Junior Masculí B de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar i el Bàsquet Molins B, corresponent a la fase prèvia de lliga. Al descans es llegirà un manifest a càrrec de diferents representants de les entitats esportives premianenques. La iniciativa també comptarà amb el repartiment d’unes polseres que llueixen el missatge ‘A l’esport, som diferents, som iguals’.

Tota aquesta programació es podrà sentir a través de la 95.2 FM, al web radiopremiademar.cat i també a través de l’aplicació mòbil.

Més notícies

Cultura