Prosperen les modificacions de Pressupost per al Mercat i el Pump Track, però l’oposició manifesta reserves en tots dos casos

El ple va donar curs ahir a sengles actuacions al Mercat i al port

El ple municipal d’ahir va aprovar les dues modificacions de pressupost que proposava l’equip de govern per fer inversions de manteniment al Mercat de Sant Joan i per construir, juntament amb Marina Port, un circuit de bicis i patinets al recinte del port. Tot i prosperar els dos punts, però, en tots dos casos l’oposició va manifestar objeccions importants als projectes. En el cas del nou equipament esportiu, des dels grups d’ECP, Crida i ERC es va acusar el govern de no tenir en compte les necessitats reals en matèria esportiva ni el procés participatiu que es va fer en el seu moment per definir els usos del port, i també es va qüestionar la ubicació de la nova instal·lació: en una zona verda i dins d’un complex gestionat per una empresa privada. Escoltem la regidora de Crida Marta Solà i el regidor republicà Xavier Gatius:

En aquest cas la modificació del Pressupost és de 46.887,50€, que és la part de diners que posarà l’Ajuntament per construir l’equipament. Pel que fa a la modificació de 175.000 per fer treballs de manteniment al Mercat, a l’oposició (tot i que es va acabar aprovant la proposta) es va considerar que és una inversió “clarament insuficient” davant de les necessitats que presenta la infraestructura. El govern hi va estar d’acord i va recordar que la seva preferència hauria estat procedir amb la maniobra urbanística que vincula el Mercat amb Transmesa, i així va ser com es va reproduir l’estira-i-arronsa entre partidaris i detractors d’aquesta equació. 

Translate »