Prosperen les 3 modificacions de Pressupost que el govern portava al ple i que entre altres coses permetran pagar la rotonda del barri Banyeres

Moment del ple municipal d'ahir

El ple municipal va aprovar ahir 3 modificacions del Pressupost Municipal que permetran, entre altres coses, afrontar el pagament del nou giratori del barri Banyeres, un pagament que havia quedat momentàniament en suspens perquè en el primer intent de modificació, al ple de març, no va prosperar la proposta. En aquell moment la majoria dels grups no van acceptar el paquet de modificacions que presentava el govern, i ahir -repartides d’una altra manera i en 3 blocs separats- totes 3 modificacions (que es faran a partir de romanent) van obtenir els suports suficients. 

Pel cas de la rotonda, que s’acompanyava també de la instal·lació d’uns jocs infantils a la plaça de Can Boter, es va aprovar una modificació de 459.685€. Pel que fa a les altres dues modificacions, una d’elles servirà per afegir 60.000€ per la creació de la nova Casa de la Dona i 2000€ per una barana al camp de futbol; i l’altra per invertir 219.300 euros en un reguitzell d’actuacions de manteniment i reparacions a edificis municipals i via pública. 

Fem notar que tot i que les tres modificacions van prosperar, en la majoria dels casos els grups de l’oposició -com ja havien fet el mes de març- van denunciar manca de planificació del govern i improvisació pel fet, van dir, de portar a aprovació aquestes modificacions tan poc temps després d’haver aprovat el Pressupost de 2022. 

Translate »