Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

30 de maig de 2022

Política

Política

Proposició no de llei al Congrés per part del PSC per protegir la línia de tren del Maresme

Joaquim Aguilar

El PSC ha registrat al Congrés dels Diputats de Madrid un Proposició No de Llei impulsada des del Maresme encaminada a protegir el tram ferroviari entre Barcelona i el Maresme. En concret la iniciativa demana d’una banda dur a terme una anàlisi de vulnerabilitat de la Línia R1 al seu pas per la comarca, i de l’altra -segons resa un comunicat del PSC Maresmenc- “impulsar en el marc de la normativa vigent a aquest efecte, i en coordinació amb les administracions competents, els treballs necessaris per a la millora de la protecció de la infraestructura ferroviària a la línia Barcelona-Mataró-Maçanet, al seu pas pel Maresme, davant dels continus efectes adversos que els temporals marítims hi provoquen”. 

Val a dir que dimecres de la setmana passada regidors socialistes maresmencs, entre ells el premianenc David Gutiérrez, es van reunir al Parlament de Catalunya amb la Viceprimera Secretaria Àrea Acció Política del PSC i portaveu al Parlament, la mataronina Alícia Romero, amb el Secretari de Territori i Infraestructures del ‘Govern Alternatiu’ socialista, Jordi Terrades, i amb la diputada maresmenca Elena Díaz, per traslladar-los justament les seves preocupacions respecte a la infraestructura ferroviària a la comarca. Fruit d’aquest trobada va ser la iniciativa al Congrés de Madrid. 

Afegim, en un altre ordre de coses, que dissabte es va celebrar al Tecnocampus de Mataró la Convenció Municipal del Maresme d’aquest partit, enfocada sobretot a preparar el terreny de cara a les pròximes eleccions municipals. 

Etiquetes:

Litoral | PSC | PSC Maresme

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura