Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

6 de febrer de 2023

Cultura

Cultura

Projecte artístic entre alumnes de l’Assís i usuaris de Conex ideat per Pol Peiró on el repte creatiu permet l’estudiant connectar amb el teixit social i cultural

Joaquim Aguilar
Sessió de converses entre els alumnes i els usuaris de Conex

Alumnes de 4t d’ESO de l’escola premianenca Assís i usuaris de Conex participen ara mateix d’un nou projecte d’aquest centre ideat i conduït pel professor de Projectes Artístics i Digitals, el pintor Pol Peiró, encaminat a posar en contacte els joves alumnes amb el context social i cultural del municipi. Ho fan per mitjà d’una sessió de conversa per parelles que després servirà als estudiants per fer, d’una banda, un retrat de l’usuari de Conex assignat, i de l’altra, un infogràfic digital que contindrà els elements principals de la biografia d’aquella persona. Escoltem Peiró:

Segons el professor, l’experiència -que tenia el caràcter d’una prova pilot- ha estat absolutament enriquidora per les dues parts involucrades i això convida a donar-li continuïtat els pròxims cursos. Ara els alumnes ja han començat a fer els retrats i després faran les infografies, i a tot plegat si li vol donar visibilitat ja sigui en una exposició o en alguna publicació a la xarxa. Aquest projecte se suma a altres experiències anteriors que s’han dut a terme aquest curs en aquesta assignatura i que tenien un propòsit semblant de posar en contacte l’alumnat amb el teixit social i cultural premianenc. 

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura