Segueix-nos!

Francesc Triola

7 de març de 2022

Comunicació

Comunicació

Programació especial #8M a Ràdio Premià de Mar

Francesc Triola

Ràdio Premià de Mar ha previst una programació especial amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Una programació que vol reflectir l’especial sensibilitat dels mitjans públics envers la igualtat i la reivindicació de la dona a la nostra societat.
El programa Tot d’una dirigit per Lola Busquets posarà l’accent en la tasca de les dones joves treballadores de la cultura en el sentit més ample de la paraula.
El magazín de la tarda Ona Maresme també tindrà continguts específics sobre aquesta commemoració.
El mateix dimarts la tertúlia política abordarà el mateix tema central del dia amb representants dels diferents partits representats al plenari , així mateix , Ràdio Premià de Mar oferirà en directe la lectura del manifest unitari davant l’ajuntament el mateix dia 8 a les 19h.
Finalment, s’emetrà un programa de la sèrie Bestiari trementinaire, un programa que a partir de les llegendes, els contes i els mites, la Clara Bigordà Capellas i la Maria Salat Navarro aborden temes relacionats estretament amb el feminisme.
El web de Ràdio Premià de Mar i les xarxes socials tindran espais dedicats a tota la informació i la programació sobre les dones. I totes les emissions es poden trobar i seguir en l’enllaç següent: https://www.radiopremiademar.cat


Etiquetes:

8M

Més notícies

Cultura