Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

15 d'abril de 2024

Política

Política

Primera trobada de la nova Comissió d’Urbanisme, que Ciutadans considera que s’hauria d’obrir a la participació d’experts proposats pels partits

Joaquim Aguilar
Foto: Ajuntament de Premià de Mar

La nova Comissió d’Urbanisme, la instància participada per grups municipals i tècnics de l’Ajuntament que hauria d’orientar el rumb urbanístic del municipi els pròxims temps, va celebrar la seva primera reunió dimecres de la setmana passada. Ho va explicar divendres a Premià Mèdia el portaveu del grup de Ciutadans Josep Maria Cano. Cano va fer referència a la moció que havia preparat el seu grup sobre el futur de MTG i Transmesa, una moció que va ser retirada per la petició del govern -va fer notar Cano- que el tema fos debatut abans en aquesta comissió. La reunió fundacional de la nova instància, però, es va moure segons Cano per terrenys massa generals i abstractes, per la qual cosa ell mateix va suggerir que els partits polítics designin experts en la matèria que siguin capaços d’avançar d’una forma més concreta:

Segons ens fa saber avui el regidor d’urbanisme Antoni Subirà, en aquesta primera reunió de la Comissió d’Urbanisme es va fer una primera exposició dels àmbits concrets que s’haurien d’abordar en les trobades mensuals que es faran a partir d’ara. 

Josep Maria Cano intervenia en l’espai mensual d’opinió dels grups municipals a Premià Mèdia, on va analitzar i comentar molts altres àmbits de gestió municipal. Destaquem també una proposta que va fer pública en el terreny de la seguretat ciutadana i que, segons ell, contribuïria a l’esforç que s’està fent ara mateix per aproximar la policia a la ciutadania: que aquest cos disposés del seu propi canal de comunicació:

Mira l’entrevista a Josep Maria Cano:

YouTube player

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura