Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

19 d'octubre de 2010

Política

Política

‘Preservem el Maresme’ presentarà una esmena a la totalitat al projecte de la Ronda del Baix Maresme

Joaquim Aguilar

El portaveu de la coordinadora ‘Preservem el Maresme’, Antoni Esteban, ha denunciat  que no s’ha fet cap estudi global de mobilitat de cara a la construcció de la Ronda del Baix Maresme. En declaracions a La Drecera de Ràdio Premià de Mar, Esteban va anunciar que la coordinadora presentarà una esmena a la totalitat del projecte. El 4 de novembre finalitza el termini de presentació d’al·legacions al projecte per part dels particulars.

Seguim parlant de mobilitat a la comarca perquè ahir dilluns el programa La Drecera va dedicar el seu temps a analitzar el projecte inicial de la Ronda Maresme. En el programa es van dir coses interessants i aquí les recuperem. Amb l’Enric Ventura hi seien a l’estudi 1 de Ràdio Premià de Mar el portaveu de la coordinadora ‘Preservem el Maresme’ Antoni Esteban i el president de l’AA.VV. del barri Banyeres, Fernando Izquierdo. Per part dels grups municipals hi participava la regidora del grup municipal del PP, Aurora Jové.

Combatiu com sempre, l’Antoni Esteban va denunciar que no s’ha fet cap estudi global de mobilitat com mana la llei. Segons Esteban, si les obres de les rondes tiren endavant a Mataró, ho faran també a tota la comarca. La coordinadora seguirà fent accions divulgatives per informar els veïns sobre la incidència de la Ronda a la comarca. La setmana vinent convocaran una roda de premsa per explicar les seves al·legacions al projecte, entre elles una a la totalitat.

Per la seva part, el president dels veïns el Barri Banyeres, Antonio Izquierdo, va explicar que l’entitat presentava com a alternativa la construcció de les vies a la pròpia zona de protecció de l’autopista.

I des del Partit Popular, l’Aurora Jove va explicar que aquest migdia se celebra la segona reunió de portaveus sobre la Ronda del Maresme per conèixer les especificitats tècniques del projecte que els han de portar a definir una posició unitària de l’Ajuntament. Jové diu que el seu grup espera a conèixer aquestes explicacions abans de posicionar-se sobre aquest tema.

Recordem que el 4 de novembre acaba el termini de presentació d’al·legacions al projecte inicial de la Ronda del Baix Maresme per part de la ciutadania i el 4 de desembre acabarà el termini de presentació d’al·legacions per part de les administracions.

Etiquetes:

Ronda Maresme

Més notícies

Cultura