Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 d'abril de 2023

Comarca

Comarca

Presenten i ensenyen el futur Centre Esportiu Municipal DiR Premià de Dalt, que aspira a ser un referent comarcal

Joaquim Aguilar
Recreació virtual del nou equipament segons es va ensenyar a l'acte de presentació (font: Premià de Dalt Mèdia)

Premià de Dalt va presentar dijous de la setmana passada al Saló de Plens el futur Centre Esportiu Municipal DiR Premià de Dalt, el nou equipament poliesportiu del municipi que vol ser una referència a la comarca i a Catalunya i que, com diem, es crearà de la mà de l’empresa catalana DiR. 

Com ha informat l’Ajuntament, l’acte estava presidit per l’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, i pel Director General de DiR, Ramon Canela, i també hi havia representants d’entitats i persones referents del teixit esportiu de Premià de Dalt i el Maresme i també els exjugadors del primer equip del FC Barcelona Xapi Ferrer i Sergi Barjuan, ambdós veïns de Premià de Dalt. Escoltem l’alcalde i el director de DIR en declaracions a Premià de Dalt Mèdia:

El complex esportiu, que ha d’entrar en funcionament el 2025, ocuparà un total de 4.000 m2 que es distribuiran en dues plantes, cadascuna de les quals agruparà diversos serveis, entre els quals s’hi comptaran piscines interiors, sales de fitness amb vistes al mar i sales d’activitats dirigides on s’hi impartiran les activitats estrella de la marca DiR com són l’SpinDiR o el Bootcamp. A més, el complex també comptarà amb una àmplia zona de solàrium, pistes de pàdel adients tant per a l’entrenament com per a la celebració de tornejos i una oferta gastronòmica de primer nivell. El projecte contempla que el nou educatiu ofereixi activitat física i salut a més de 3.000 ciutadans tant en clau familiar com intergeneracional, i l’edifici -asseguren- es construirà a partir de criteris de sostenibilitat.

Val a dir que l’empresa DIR acumula 44 anys d’experiència en el sector de l’activitat física i la salut i aquesta serà la primera concessió municipal que gestionarà. 

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura