Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

21 de març de 2024

Comarca

Comarca

Presentats els 30 nous ‘Ambaixadors’ turístics del Maresme, entre els quals hi ha la premianenca Ariadna Rodríguez, tècnica del Museu de l’Estampació

Joaquim Aguilar
Foto de família dels 30 Ambaixadors i l'Ariadna Rodríguez, representant premianenca (Foto: Consorci de Turisme)

La Sala Odèon de Canet de Mar va acollir ahir l’acte de presentació dels nous ‘Ambaixadors del Maresme’, les 30 persones -una per cada municipi- que defensen les bondats turístiques i patrimonials de cada població en virtut de la nova campanya del Consorci de Turisme. Tal com va assenyalar ahir a l’acte la presidenta del Consorci, Carme Ponsa, una forma “fàcil i entenedora” de vendre aquests atractius de la mà de “veïns o veïnes que expliquen una història, llegendes, productes locals o fan recomanacions”. Tot plegat ens ho traslladen en les entrevistes que els ha fet a tots la fotoperiodista i escriptora especialitzada en viatges Kris Ubach i que podem llegir al web del consorci. Entre aquests ambaixadors, representant Premià de Mar, hi trobem la tècnica del Museu de l’Estampació Ariadna Rodríguez:

Com Rodríguez, la resta d’ambaixadors són perfils molt variats però sempre gent apassionada i amb coneixements amplis de la seva població. Així, hi trobem representants d’associacions i fundacions, castellers, xefs, agricultors, carters, actors o empresaris. Tots ells van ser ahir a l’acte de Canet, on també hi eren la regidora de Turisme de Canet de Mar, Glòria Jiménez i l’alcalde Pere Xirau.

Escolta les declaracions de l’Ariadna Rodríguez:

Més notícies

Cultura