Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 de març de 2024

Comarca

Comarca

Presentada al saló B-Travel la nova arma de promoció turística de la comarca: la titella de la iaia del Maresme

Joaquim Aguilar
Primera aparició en públic de la nova titella de la iaia del Maresme (foto: Consorci de Turisme)

El cap de setmana passat es va poder veure per primer cop al salo de turisme de Barcelona B-Travel la nova titella de la iaia del Maresme, la figura creada pel consorci de turisme per promocionar els atractius turístics del Maresme entre el públic familiar. Es tracta d’un dels nous arguments d’aquest organisme per la campanya d’enguany: una reproducció d’aquest personatge i que oferirà sessions de contacontes a les biblioteques maresmenques. 

N’informava ahir el mateix consorci, que indicava que després d’aquesta primera posada en escena ara està previst organitzar una trobada amb personal de les biblioteques per donar a conèixer la titella i les històries que explica, que tenen a veure sempre amb història dels municipis maresmencs. Els primers contacontes estan programats ja per aquest estiu. 

El saló B-Travel està justament destinat al públic final i hi participen també les principals agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transport i empreses de serveis turístics, amb prop de 130 expositors. La fira ha rebut la visita de més de 26.000 persones, superant les xifres de 2023.

Més notícies

Cultura