Pren forma un projecte per dotar les escoles públiques premianenques d’un servei de biblioteca, emulant l’experiència de l’Institut 

Biblioteca de l'Institut Premià de Mar

La biblioteca de l’Institut Premià de Mar podria servir de model ara per a les escoles públiques premianenques, que podrien dotar-se d’un servei semblant els pròxims mesos. Des d’abans de l’estiu que l’AFA de l’Institut s’ha estat reunint amb les direccions dels centres i també amb l’Ajuntament per posar les bases del projecte. Segons va explicar ahir en aquesta emissora el president d’aquesta AFA, Daniel Butti, l’èxit de l’experiència a l’institut (que va començar fa 3 anys recuperant la biblioteca i contractant una bibliotecària) va fer que les escoles s’hi comencessin a interessar i ara ja es treballa per exportar el model:

Ara mateix el propòsit és fer una fotografia precisa dels recursos de què disposa cada centre, donat que hi ha diferents casuístiques, i establir una planificació perquè les noves biblioteques es puguin fer realitat. També explica Butti que una de accions que s’haurà de dur a terme és formar el personal docent dels centres en la gestió d’una biblioteca:

Segons Butti, si les coses van com han d’anar, aquestes noves biblioteques podrien fer-se realitat a principis de 2023.

Translate »