Segueix-nos!

Francesc Triola

17 de maig de 2023

Comunicació

Comunicació

Premià Mèdia recorda i posa en valor la funció social del programa Col.lectius en Xarxa el dia contra la LGTBI-fòbia

Francesc Triola
Manel Ferrer i Lluís Rodríguez Lago
Manel Ferrer i Lluís Rodríguez Lago

El dia de la celebració contra la LGTBI-fòbia Premià Mèdia posa en valor la funció social del programa Col·lectius en xarxa. Un espai de mitja hora presentat per Lluís Rodríguez Lago i Manel Ferrer que pretenia aprendre i a la vegada desaprendre sobre diferents temes vinculats al col·lectiu LGTBIQ+ i al paper que juguen dins de la societat.

El pòdcast i que ja s’apropa als cent episodis, s’emet actualment a través d’una trentena d’emissores adherides a La Xarxa de Comunicació Local i es produeix setmanalment als estudis de Premià Mèdia. Cadascún dels programes es centra en una temàtica concreta i es converteix en una conversa amb un testimoni o bé, amb una veu experta en la matèria i que profunditza en els seus arguments a través de les preguntes que li formulen els conductors del programa.

Els responsables del programa asseguren que la gràcia del Col·lectius en xarxa és que arribi a municipis molt petits a través de les ones de ràdio, sent així un motor que pugui aplacar la LGTBI-fòbia i donar un respir i una llum al final del túnel a totes aquelles persones que no ho passen bé per la pressió als que se’ls sotmet per la seva condició sexual o de gènere.

L’any 2021 el programa va rebre el Premi Comunicació Local al millor contingut d’àudio i actualment es pot escoltar els divendres a les sis de la tarda per PremiàMèdia i dissabtes a partir de les onze del matí. A més, el programa es troba a les plataformes de pòdcast i en format vídeo a través d’Instagram i Youtube.

Etiquetes:

LGTBIfòbia

Més notícies

Cultura