Segueix-nos!

Francesc Triola

30 de gener de 2023

Comunicació

Comunicació

Premià Mèdia participa en la Jornada sobre normativa electoral en l’àmbit audiovisual

Francesc Triola
Obertura de la Jornada sobre normativa electoral en l'àmbit audiovisual
Obertura de la Jornada sobre normativa electoral en l'àmbit audiovisual


Premià Mèdia, va ser present a Granollers, a la Jornada sobre la normativa electoral en l’àmbit audiovisual organitzada per la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC).
El programa es va iniciar amb una salutació del president del CAC, Xevi Xirgo, i la responsable dels serveis jurídics de la XAL, Marta Insúa, que va moderar totes les taules.
A la primera sessió la cap d’àrea jurídica del CAC, Carme Fita, va oferir una xerrada sobre la normativa electoral en l’àmbit audiovisual i, seguidament el representant del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), Carles Prats, va fer constar la visió deontològica sobre la cobertura electoral.
La jornada va aprofundir en les instruccions de la Junta Electoral Central i va fer èmfasi en els plans de cobertura informativa i els blocs electorals. També es va debatre sobre la distribució del temps de cobertura davant del gran ventall de candidatures. Recordem que ens les anteriors eleccions a Premià de Mar es varen presentar 11 candidatures.
És de remarcar la feina dels periodistes que tenen un paper molt important en la cobertura d’eleccions perquè la ciutadania estigui ben informada i pugui exercir el seu dret a vot amb un bon context i anàlisi dels mítings, debats i altres esdeveniments del procés electoral.

Aquesta va ser la presentació que va fer Carme Fita, cap de l’Àrea jurídica del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), a la sessió de treball Normativa electoral en l’àmbit audiovisual.

YouTube player

Més notícies

Cultura