Segueix-nos!

Francesc Triola

27 de febrer de 2023

Comunicació

Comunicació

Premià Mèdia centralitza el debat sobre el pòdcast i el futur radiofònic local

Francesc Triola
l'Infolocal a l'espai l'Amistat.
L'Infolocal a l'espai l'Amistat

Premià Mèdia va acollir divendres l’Infolocal 2023, els escenaris de futur de la comunicació de proximitat es van debatre presencialment per més de setanta representants de mitjans de comunicació a l’espai l’Amistat.

En aquesta jornada es va concloure que el pòdcast és la gran aposta de les emissores locals de ràdio. Així es va considerar des de La Xarxa i també les ràdios adherides. Es dóna el cas que l’increment d’aquest consum sobre la ràdio convencional, especialment entre les persones menors de quaranta-cinc anys, impulsa plataformes com Youtube o Ivoox,. En aquest sentit, les dades d’audiència en xarxes a Premià Mèdia confirmen aquest aspecte. Els programes territorials coproduïts entre les emissores i conjuntament amb La Xarxa, seguiran a partir d’ara el model engegat a l’Ona Maresme, amb més producció audiovisual. Les ràdios locals també volen tenir el seu espai i la nova OTT de La Xarxa+ els ho permet dedicant tot un catàleg a l’univers radiofònic.

A més a més de l’aposta estratègica pel pòdcast s’ha reflexionat sobre els continguts que s’ofereixen i com es plantegen les eleccions municipals als mitjans locals.

L’Infolocal és una cita anual que organitza La Xarxa per poder reflexionar sobre el món de la comunicació i els seus consums. Des de Premià Mèdia es va abanderar la trobada que va tenir lloc a l’Espai l’Amistat de Premià de Mar. Escoltem l’alcalde premianenc Rafa Navarro.

L’alcade de Premià de Mar, Rafa Navarro i el Conseller delegat de La Xarxa, Marc Melillas, feien la valoració d’aquesta trobada.

Etiquetes:

Infolocal | La Xarxa

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura