Segueix-nos!

Marc Rodriguez

17 de maig de 2022

Comunicació

Comunicació

Premià Mèdia aspira a guanyar el premi Comunicació Local 2022

Marc Rodriguez

Premià Mèdia és una de les tres candidates que opten a endur-se el premi a millor ràdio local de Catalunya. El president del jurat, Joan Cal, ha desvetllat al programa Connecticat de La Xarxa que Premià Mèdia, amb Ràdio Premià de Mar, és una de les tres finalistes i que competirà amb Ràdio Cambrils i El Prat Ràdio. Tot, gràcies a l’actualització en la difusió de continguts i a l’organització del Premià Fòrum Mèdia, un esdeveniment que, segons el jurat, va ser un punt de reflexió sobre el futur de la comunicació local.

La nominació és veu amb molt bons ulls per part de l’emissora premianenca, ja que s’ha produit en una edició dels premis que ha tingut més competència que mai. Enguany han superat les 111 candidatures participants.

La guanyadora es coneixerà a la gala d’entrega de premis del Mercat Audiovisual de Catalunya, que es farà l’1 de juny a l’espai Roca Umbert de Granollers. De fet, Premià Mèdia ja sap que és guanyar un d’aquests guardons, ja que en els Premis de Comunicació Local 2021 l’espai ‘Col.lectius en Xarxa’ va ser reconegut com el millor programa de ràdio local de Catalunya.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura