Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

5 de maig de 2023

Medi Ambient

Medi Ambient

Premià Energia i Som Mobilitat es mostren engrescats amb la rebuda del cotxe compartit i ara es conjuren per promocionar-lo

Joaquim Aguilar
El dia 11 es farà un acte per explicar el servei i també per conèixer el vehicle elèctric (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

L’oficina Premià Energia i la cooperativa Som Mobilitat van mostrar-se ahir satisfets de l’interès que han copsat per part de la ciutadania un cop s’ha posat en marxa el servei de cotxe elèctric compartit. Ahir passaven per aquesta casa el responsable de l’oficina, Albert Puig, i el coordinador premianenc de la cooperativa, Roger Olivella, que tot i que no van donar dades encara sobre l’ús que ha tingut el vehicle des del 31 de març (quan va començar el servei) sí que van afirmar que està sent molt utilitzat pel personal de l’Ajuntament i que per part dels veïns es detecta curiositat. Tot plegat, diuen, fa que calgui continuar fent promoció. Escoltem Olivella i Puig:

Després d’iniciat el nou servei, el dia de Sant Jordi es va muntar una parada al carrer Sant Antoni per donar-lo a conèixer i ara, dijous vinent dia 11, es convoca la ciutadania a un acte a la plaça de la Sardana:

La convocatòria és concretament a les 6 de la tarda. Val a dir que aquesta setmana ha transcendit que Som Mobilitat ha formalitzat amb el Consell Comarcal un acord semblant al que té amb Premià de Mar per oferir també dos cotxes elèctrics d’ús compartit entre personal d’aquest ens i socis de la cooperativa.

Mira l’entrevista a Albert Puig i Roger Olivella:

YouTube player

Més notícies

Cultura