Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 d'octubre de 2021

Medi Ambient

Medi Ambient

Premià de Mar tindrà una fira animalista a partir d’aquest novembre

Joaquim Aguilar

Premià de Mar tindrà una fira animalista. La primera edició, organitzada per l’àrea de benestar animal, se celebrarà el diumenge 21 de novembre a la plaça dels Països Catalans i acollirà entitats animalistes i comerços locals, i s’acompanyarà, entre altres coses, d’una desfilada de gossos per adoptar i un estand municipal perquè els propietaris d’animals puguin fer el tràmit de censar les seves mascotes. Ahir anunciava la nova activitat la regidora de benestar animal Mari Luz Cánovas al Tot d’Una:

Cánovas va recordar, amb relació al cens, que la llei obliga a tenir censats els gossos, els gats i les fures. La fira es farà durant tot el matí fins les 3 de la tarda. Mari Luz Cánovas també va parlar dels nous tallers sobre tinença d’animals que es volen oferir a la ciutadania i que van tenir la seva primera sessió el dia 21 d’octubre a la plaça de Santa Rosa: segons la regidora l’experiència va donar bon resultat i hi va haver un retorn positiu, i ara la intenció és celebrar sessions com aquesta a la resta de zones d’esbarjo per a gossos de Premià de Mar

Cánovas va dir que es podria celebrar un d’aquests tallers també durant l’estiu a la platja de gossos. S’ocupen de conduir les sessions membres de l’entitat especialitzada ItCan, la mateixa que imparteix el taller de tinença responsable a les escoles.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura