Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 de juliol de 2012

Política

Política

Premià de Mar serà demà el punt final de la "Marxa dels 6 pobles"

Joaquim Aguilar

Premià de Mar serà demà dissabte el punt final de l’anomenada “Marxa dels 6 pobles”, un acte convocat per l’Assemblea Nacional Catalana. La marxa prendrà la sortida des de Cabrera de Mar a les 17.30h i passarà per Vilassar de Mar, Cabrils, Vilassar de Dalt, Premià de Dalt i finalment Premià de Mar. Els vehicles de la caravana tenen previst arribar a l’entorn de La Salle cap a les 19.30h, per iniciar aleshores una marxa a peu fins la plaça dels Països Catalans, on es llegiran els parlaments.
Des de l’Assemblea Nacional Catalana han destacat la implicació de l’alcalde Miquel Buch, que donarà la benvinguda a la plaça i presidirà l’acte. Segons l’organització, també donen suport a la marxa Joaquim Ferrer, alcalde de Vilassar de Mar, i Lina Morales, alcaldessa de Cabrils.
La part dels parlaments a la plaça dels Països Catalans estarà presentada per l’actor Àlex Casanovas i comptarà amb la presència de Pep Riera, un dels fundadors d’Unió de Pagesos, i de Francesc Ribera “Titot”, cantant del grup “Brams”. Tot seguit hi haurà una mostra de balls populars.

La “Marxa dels 6 pobles” forma part del programa de la “Marxa de la independència”, un projecte a nivell de tot Catalunya que té com a objectiu final una consulta popular sobre la independència el proper any.

Etiquetes:

AMI | Miquel Buch

Més notícies

Cultura