Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de gener de 2010

Política

Política

Premià de Mar s’adhereix al consorci turístic de la Denominació d’Origen Alella

Joaquim Aguilar
Premià de Mar s’adhereix al consorci turístic de la Denominació d’Origen d’Alella amb l’objectiu de promocionar el comerç local entre les poblacions que la conformen. El consorci està obert a les divuit poblacions del Maresme i del Vallès Oriental que formen part de la Denominació d’Origen, tot i que Premià de Dalt i Argentona ja han anunciat que no hi formaran part per motius pressupostaris. Des de l’Ajuntament de Premià de Mar es justifica la inversió per la necessitat d’invertir en promocionar econòmicament la ciutat.

Alella, terra de vins amb D.O.Premià de Mar s’adhereix al consorci turístic de la Denominació d’Origen d’Alella amb l’objectiu de promocionar el comerç local entre les poblacions que la conformen. El consorci està obert a les divuit poblacions del Maresme i del Vallès Oriental que formen part de la Denominació d’Origen, tot i que Premià de Dalt i Argentona ja han anunciat que no hi formaran part per motius pressupostaris. Des de l’Ajuntament de Premià de Mar es justifica la inversió per la necessitat d’invertir en promocionar econòmicament la ciutat.

Diuen que en temps de crisi és quan més s’ha d’invertir per tirar endavant. Sota aquesta premissa, la majoria de localitats que conformen la denominació d’origen d’Alella, entre elles Premià de Mar, impulsen un consorci per promocionar econòmicament la zona.

Des de la ciutat es confia que pertànyer a aquest nou ens, igual que formar part del consorci de promoció turística Costa de Barcelona Maresme, ajudarà a promocionar la principal font de riquesa que tenim com és el comerç, tot i no tenir vinyes ni places hoteleres com altres zones de la comarca.

Etiquetes:

D.O.Alella | turisme | vi

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura