Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

15 de març de 2011

Política

Política

Premià de Mar participa a la nova Xarxa d’Emprenedoria del Maresme

Joaquim Aguilar

Premià de Mar s’ha afegit a la Xarxa d’Emprenedoria del Maresme, un nou ens promogut de manera conjunta pel Consell Comarcal del Maresme i el Tecno Campus per donar suport als nous emprenedors en les seves primeres passes. De moment són 13 els municipis de la comarca que s’ha afegit a aquesta Xarxa que es va presentar en societat aquest cap de setmana en el decurs de les Jornades Econòmiques de Pineda de Mar i l’Alt Maresme. Els emprenedors interessats poden passar per l’àrea de Promoció Econòmica a les naus de l’Antiga Fàbrica del Gas.

Malgrat la situació econòmica, no deixa d’haver gent disposada a endegar projectes empresarials. És per aquest motiu que les administracions s’impliquen en la mida del possible per donar suport a aquest emprenedors amb iniciatives que impliquen des d’ajuntaments a altres administracions supramunicipals. La darrera novetat en aquest sentit és la Xarxa d’Emprenedoria del Maresme, un nou ens promogut conjuntament pel Consell Comarcal i el TecnoCampus i al qual s’hi han adherit de moment 13 municipis de la comarca, entre ells Premià de Mar.

Busquem, al regidor de Promoció Econòmica de la ciutat, Miquel Àngel Méndez, perquè ens expliqui què pot aportar aquesta xarxa als emprenedors del Maresme.

Premià Notícies dimarts 15 de març

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura