Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

2 de març de 2010

Política

Política

Premià de Mar disposa d’un sistema telemàtic per ajudar a trobar feina

Joaquim Aguilar
L’àrea de Promoció Econòmica de Premià de Mar ha posat en marxa la plataforma telemàtica ‘Porta 22’ per ajudar a trobar feina aquells veïns que es trobin en situació d’atur. ‘Porta 22’ ofereix un servei personalitzat que planteja alternatives professionals als seus usuaris. Promoció Econòmica complementa el servei telemàtic amb assessorament personalitzat en sessions que es fan setmanalment a les oficines municipals de l’Antiga Fàbrica del Gas.

L'Àrea de promoció econòmica es troba a l'Antiga Fàbrica del Gas

L’àrea de Promoció Econòmica de Premià de Mar ha posat en marxa la plataforma telemàtica ‘Porta 22’ per ajudar a trobar feina aquells veïns que es trobin en situació d’atur. ‘Porta 22’ ofereix un servei personalitzat que planteja alternatives professionals als seus usuaris. Promoció Econòmica complementa el servei telemàtic amb assessorament personalitzat en sessions que es fan setmanalment a les oficines municipals de l’Antiga Fàbrica del Gas.

Davant la situació d’atur que estem vivint qualsevol iniciativa que ajudi a trobar feina als nostres convilatans és necessàriament benvinguda. Avui parlem d’un sistema de recent implantació a Premià de Mar. Es tracta de la plataforma Porta 22, un sistema que combina el sistema telemàtic amb l’assessorament personal des de l’Àrea de Promoció Econòmica de la ciutat. Recordem que les xifres d’atur de Premià de Mar a finals de gener ens donaven un 15,3% de taxa d’atur. A l’espera que s’instal·li el Servei d’Ocupació de Catalunya als locals dels Frigorífics, Porta 22 pot ser una bona eina per trobar feina.

Més notícies

Cultura