Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

20 de novembre de 2023

Cultura

Cultura

Premià de Mar acull avui la gran festa del teatre català, uns Premis Butaca que per primer cop no tindran Toni Martín a l’escenari

Joaquim Aguilar
Moment de la gala de 2022, l'última que van presentar plegats la Glòria Cid i el Toni Martín (foto: Gemma Ponce)

El pavelló d’esports de Premià de Mar tornarà a ser aquesta nit l’escenari de la gala dels Premis Butaca, el certamen que, a partir de les votacions populars, reconeix els millors espectacles escènics de l’última temporada. Un esdeveniment que va néixer fa 29 anys a Ràdio Premià de Mar i més concretament al programa Des de la Butaca. Des de la primera gala els presentadors han estat la Glòria Cid i el Toni Martín, però aquest cop, per primer cop, ho farà només la Glòria perquè el Toni (que continua codirigint l’esdeveniment) ha decidit “fer un pas al costat”. Ens ho ha explicat la mateixa Glòria Cid:

Premià de Mar acull aquesta nit, doncs, com ho va fer en les 10 primeres edicions del certamen, la gala de lliurament de guardons i ho farà en virtut del conveni que van signar l’any passat l’associació que els organitza i l’Ajuntament, que establia que l’esdeveniment es faria a la nostra població, si més no, durant 3 edicions consecutives (2022, 2023 i 2024). La Glòria Cid ens ha explicat que tenien moltes ganes de tornar-li a Premià de Mar tot el que els ha donat i que una bona manera podia ser portar-hi la gala del 30 aniversari, i quan van parlar amb l’Ajuntament van acordar que no calia esperar tant:

Novament es lliuraran premis en 24 categories a tenor d’unes votacions populars que es van tancar el 13 de novembre passat, i novament hi haurà premi honorífic Anna Lizaran que ja s’ha donat a conèixer: serà per Pallassos Sense Fronteres, que ha complert 30 anys, però aquest no és l’únic motiu:

Podreu escoltar l’entrevista íntegra a la Glòria Cid a l’Ona Maresme d’aquesta tarda. Fem notar que entre els nominats d’enguany destaquen els muntatges “Tots eren fills meus”, “Golfus de Roma” i “Odissea”, amb 11, 8 i 5 nominacions, respectivament. Podreu seguir la gala en directe per Premià Mèdia i per totes les emissores de la Xarxa amb els comentaris del Manel Ferrer i la Laura Contreras.

Etiquetes:

Premis Butaca

Més notícies

Cultura