Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

26 de juliol de 2023

Boxa

Boxa

Premià de Dalt acull de nou la vetllada de boxa solidària Trofeu Juli Giner, que recapta 5.000€ per a joves en risc d’exclusió social

Joaquim Aguilar
Moment de la vetllada (foto: Juli Giner IG)

El pavelló d’esports de Premià de Dalt va acollir dissabte passat la 2a edició del Trofeu Juli Giner, una vetllada de boxa benèfica que organitza aquest exboxejador premianenc i que destina la recaptació a beques esportives per a joves en risc d’exclusió social a Premià de Dalt.

Segons informava el diari As, en aquesta segona experiència l’esdeveniment va ser tot un èxit perquè es van vendre totes les entrades i es van recaptar 5.000 euros, més que en la primera edició. Juli Giner, que va crear aquesta vetllada quan encara era regidor d’esports de Premià de Dalt, va començar a practicar la boxa al seu barri, el barri Cotet, amb 21 anys per recuperar-se d’un accident de moto. Dos anys després ja era a la selecció catalana i a l’espanyola, i va entrar al gimnàs Gallego Prada, on va ser company de campions internacionals; va debutar com a boxejador professional el 2011 i va ser dues vegades campió d’Espanya, d’Europa i va aconseguir ser el número dos del món. 

Més notícies

Cultura