Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

24 de març de 2023

Educació

Educació

Ple re-constituent ahir del Consell d’Infants de Premià de Mar després del parèntesi que va provocar la pandèmia

Joaquim Aguilar
Moment de la sessió plenària d'ahir (foto: Ajuntament de Premià de Mar)

Ahir es va constituir de nou el Consell d’Infants de Premià de Mar, l’òrgan de participació infantil que va funcionar per últim cop el curs 2018-19 i que havia quedat en suspens els cursos següents arran de la pandèmia.

Com informava l’Ajuntament, l’acte de constitució es va fer a la biblioteca, a la sala que actualment acull els plens municipals. En aquesta edició, a diferència del que va passar l’any 2018 (quan el Consell estava conformat per alumnes de 5è i 6è de primaria), el plenari està constituït per alumnes només de 5è. Segons indica l’Ajuntament en la seva comunicació, aquest òrgan busca “treballar amb els infants del municipi els valors i principis de la democràcia” i vol “esdevenir una eina per sensibilitzar i conscienciar els nens sobre les necessitats de l’entorn immediat, donant-los l’oportunitat d’implicar-se en temes i projectes vinculats en la transformació real del municipi”. 

Els plens del Consell es faran una tarda al mes de 17.30 a 18:30h a la mateixa biblioteca. Ahir van prendre part d’aquest ple fundacional l’alcalde Rafa Navarro, el primer tinent d’alcalde David Gutierrez i la regidora d’Educació Elisenda Busquets, i també alguns representants de grups de l’oposició.

Més notícies

Cultura