Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

13 de març de 2023

Política

Política

Ple de març de to eminentment administratiu on es podria aprovar el Pla Estratègic de Subvencions 2023-25

Joaquim Aguilar
Foto d'arxiu d'un ple municipal

Ple municipal demà passat de caràcter administratiu. El primer punt és per aprovar el Pla Estratègic de Subvencions per al període 2023-25. Segons explica el mateix consistori, aquest pla és preceptiu de les Administracions Públiques per informar dels objectius i els efectes que es pretenen assolir amb les subvencions, els terminis, la previsió dels costos i les fonts de finançament. També s’indica al resum de l’ordre del dia que el document s’ha d’ajustar a les línies estratègiques del pròxim mandat i funciona com a full de ruta de les polítiques del govern.

Més enllà d’aquest punt, la part resolutiva de l’ordre del dia conté, com dèiem, qüestions d’ordre administratiu en els àmbits de contractació, tresoreria (on es porten a aprovació fins a 4 sancions per infracció de l’ordenança de tinença d’animals) i tributs. També es porta a aprovació, dins un apartat relatiu al pacte de reactivació social i econòmica, una ordenança sobre mercats ambulants, una modificació dels estatuts del Consorci de Turisme i l’adhesió a la Xarxa d’Escoles Municipals de Música i Arts de la Diputació.

A l’apartat de mocions no resolutives aquest cop només en trobem 3: la primera, que presenten ERC i JxPdM, està impulsada per Jovent Republicà i és de rebuig a les ingerències de l’Estat en els moviment indenpendistes juvenils. I després en trobem dues de Crida Premianenca: per la millora de la formació d’adults i de l’edifici de Santa Tecla i per un pla d’accions en clau de gènere. 

Etiquetes:

Ple Municipal

Més notícies

Cultura