Segueix-nos!

Carles Sole

25 d'abril de 2014

Cultura

Cultura

Pintura, teatre, sardanes, literatura i cinema a l’agenda cultural del cap de setmana a Premià de Mar

Carles Sole

Agenda del cap de setmana
Descarrega’t l’agenda
El que comença avui serà un cap de setmana amb un bon paquet d’activitats culturals a la ciutat, algunes d’elles impregnades encara de l’esperit de la diada de Sant Jordi. Comencem parlant d’art i ho fema partir de l’exposició de pintura que s’inaugura avui mateix a la sala Premiart amb obres de l’artista Carles Maymó. La mostra, que podrem visitar fins el dia 4 de maig. Organitza l’Associació d’Artistes Plàstics de Premià de Mar.

Cartell de l'obra 'Stockmann' que es representa demà a l'Espai l'Amistat

Cartell de l’obra ‘Stockmann’ que es representa demà a l’Espai l’Amistat


Saltem a demà dissabte, quan l’Espai l’Amistat ens porta l’obra teatral ‘Stockmann’. Es tracta d’una adaptació lliure de l’obra ‘Un enemic del poble’, d´Henrik Ibsen, dirigida per Oriol Tarrason i interpretada entre d’altres per Bernat Quintana, Pep Ambròs, o Annabel Castan. La representació començarà a 2/4 de 10 de la nit. El preu de l’entrada val 20 €. Venda anticipada o per internet 18 €.
Diumenge l’Esplai Parroquial ens proposa un seguit d’activitats al voltant de l’Edat Mitjana,que tindran lloc durant tot el dia a la plaça Nova. Així, de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 8 del vespre, i sota el títol genèric de ‘Med i Evals’, trobarem tallers, espectacles i contacontes.
També diumenge, a les 11 del matí, els Amics de la Sardana de Premià de Mar organitzen ballada de sardanes a la plaça de la Sardana. La ballada compta amb la participació de les cobles Premià i Mediterrània.
Una hora més tard, a les 12 del migdia, la sala gran de l’Espai l’Amistat acollirà el lliurament dels premis literaris Sant Jordi en la seva edició 2014. Ahir es va reunir el jurat per a deliberar i decidir els premis i diumenge en aquesta gala se sabrà quins han estat els treballs guardonats i els seus autors. Organitzen l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras i l’AECC.
Parlem ara de cinema. El Patronat Social Premianenc ens presenta dissabte el documental de Kaspar Astrub ‘Lloga una família SA’. El documental, en versió original subtitulat en català, el podrem veure dissabte a les 7 d ela tarda i a les 10 de la nit. Encara al Patronat, diumenge se’ns proposa una activitat infantil ben peculiar. Es tracta de la projecció de pel·lícules de cinema mut que tenen com a nexe comú la figura del director Segundo de Chomón. La contacontes Anna Reixach narrarà els contes que expliquen les pel·lícules i hi afegirà la seva pròpia música. L’acte es farà a les 6 de la tarda i l’entrada serà gratuïta.
Per la seva part, la programació cinematogràfica de l’Amistat consistirà en la projecció de la pel·lícula ‘Philomena’ d’Stephen Frears. Diumenge a les 6 de la tarda i a les 8 del vespre.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura