Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

11 de maig de 2023

Cultura

Cultura

Petjades sobre la farina al cartell de la Festa Major 2023, que torna a firmar un il·lustre de la cultura popular, Eloi Botey

Joaquim Aguilar
Eloi Botey amb l'obra que ha guanyat el concurs de cartells

Ahir l’Ajuntament va fer públic el cartell que presidirà la Festa Major de 2023 un cop elegida la proposta entre les que es van presentar al concurs de cartells d’enguany (que van ser un total de 21). Es tracta de l’obra del dissenyador premianenc Eloi Botey, que ja ha firmat el cartell de la festa en tres edicions anterior i que també ha mantingut un lligam estret amb la història recent d’aquest esdeveniment, no en va, va ser fundador i president de l’entitat DeBòlit. Com ha explicat ell mateix, en la seva proposta artística ha intentat novament “donar-li una volta” a l’imaginari i la iconografia de la Festa Major i finalment ha optat per les petjades, la farina i la significació cromàtica:

Malgrat haver estat ja guanyador del concurs en altres ocasions, Botey ha admès que li continua fent molta il·lusió rebre aquest encàrrec novament, una elecció que per altra banda li suposarà endur-se un premi de 600€.

L’anunci del nou cartell ha servit perquè l’Ajuntament anunciés també les dates de la Festa Major i les dates d’alguns dels actes principals: començarà el dimecres 5 de juliol i s’allargarà fins el 10, dia de Sant Cristòfol, que cau en dilluns. El Desembarcament Pirata es farà el dijous 6 de juliol i l’endemà es farà el Desembarcament Petit. També ens recorda la nota de premsa que encara hi ha temps, fins el 24 de maig, per presentar propostes pel concurs infantil del cartell de Festa Major. 

Escolta les declaracions de l’Eloi Botey:

Etiquetes:

Festa Major

Més notícies

Cultura