Segueix-nos!

Manel Ferrer

23 de desembre de 2023

Comunicació

Comunicació

Per Nadal… Nadales i contes a PremiàMèdia!

Manel Ferrer

PremiàMèdia t’acompanyarà durant totes aquestes festes, per fer-ho ha ideat un seguit de continguts especials que podràs gaudir mentre prepares aquestes celebracions tan especials.

Divendres 22 de desembre el Matinal Premià Mèdia va acompanyar als oients amb el sorteig de la loteria de Nadal, però això no s’acaba aquí. Els propers continguts especials arribaran el dia de Nadal.

Dilluns 25 a partir de les 12 h es podrà gaudir del Festival de Nadal de les escoles premianenques. En total van participar-hi els vuit centres educatius i més de 230 infants adaptant temes actuals i també clàssics que tots coneixem. Seguidament, a partir de les 13 h i en repetició a les 17 h, la ràdio emetre l’espai Lletres de Nadal, un especial coordinat per La Xarxa on participen més de seixanta emissores radiant i donant vida a personatges de més de deu contes nadalencs.

Les emissores de l’Ona Maresme hi participen amb una adaptació del conte”Un estel sota el braç”. Adaptat, guionitzat i coordinat per Manel Ferrer amb la coordinació tècnica de Marçal Sesé i amb les veus de les vuit emissores que conformen el magazín comarcal.

Tant el Festival de Nadal de les escoles, com les Lletres de Nadal es repetiran en el mateix horari durant el dia de Sant Esteve, el 26 de desembre.

Etiquetes:

Nadal2023

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura