Segueix-nos!

Francesc Triola

28 de setembre de 2022

General

General

Parlem amb l’Oficina de Transició Energètica, que destaca el paper que ha de tenir la futura Oficina Verda d’assessorament als ciutadans

Francesc Triola

El responsable de l’Oficina de Transició Energètica de Premià de Mar, Albert Puig, va parlar ahir al Matinal Premià Mèdia sobre les primeres passes que ha fet aquest nou servei i sobre els reptes immediats del municipi. Sobre la taula, ara mateix, la instal·lació de plaques fotovoltaiques en equipaments municipals, l’arribada de 3 nous punts de recàrrega de vehicles i la creació d’una espai per atendre i acompanyar els ciutadans que vulguin incorporar les energies sostenibles en el seu dia a dia. Amb relació a les plaques en edificis públics, Puig va afirmar que d’entrada això ja genera un cert “relat”, però que a efectes de consum ja suposarà un estalvi per l’Ajuntament i per al ciutadà:

Pel que fa als punts de recàrrega, com va anunciar fa uns dies l’Ajuntament, abans de final d’any o principis de 2023 n’hi hauria d’haver 3 de nous, que se sumaran al que ja hi ha a ca l’Escoda. Ara mateix, ens deia Puig, es treballa en l’ordenança dels preus públics i en les normes d’ús:

I com diem, juntament amb aquestes accions començarà a funcionar la nova Oficina Verda. Puig va posar molt en valor el fet que des de l’àmbit públic s’ofereixi un assessorament objectiu als ciutadans que apostin per aquestes energies, sigui en matèria d’habitatge o sigui en mobilitat:

Més notícies

Cultura