Segueix-nos!

Francesc Triola

12 de gener de 2024

Comunicació

Comunicació

Ona Maresme enceta un nou any com un dels magazins territorials més consolidats de La Xarxa

Francesc Triola
Manel Ferrer condueix el programa Ona Maresme
Manel Ferrer condueix el programa Ona Maresme

Ona Maresme començava el passat dilluns a la tarda les seves primeres emissions del 2024. El programa, que s’emet de manera ininterrompuda des del 2018, acompanya als oients maresmencs de 16 a 18 h a través de les emissores de ràdio de la comarca.

Manel Ferrer i PremiàMèdia van agafar el relleu de Mataró Ràdio a l’abril del 2022 assumint la capçalera del format que combina amb un to àgil i ràpid, l’actualitat amb l’entreteniment més pur amb espais que passen per la història, la moda i la música de quilòmetre zero.

Una de les novetats ha estat la incorporació de dos pòdcasts exclusius i que es van incorporar fa uns mesos al contingut setmanal del programa. Un d’ells, donant a conèixer les dones de la comarca i un altre, que fa servir la cuina com a fil conductor de les històries més personals dels convidats de l’espai.

Actualment, el programa compta amb vuit emissores que participen en la seva producció. Una xifra rècord que s’ha assolit amb la incorporació d’Ona Malgrat el passat mes de setembre.

El programa també ha estrenat recentment una nova imatge gràfica i una línia sonora molt característica.

Etiquetes:

Ona Maresme

Més notícies

Cultura