Segueix-nos!

Carles Pique

17 d'agost de 2018

Comunicació

Comunicació

Ona Maresme dedica el programa als atemptats del passat estiu a Catalunya

Carles Pique

El magazín matinal Ona Maresme i que s’emet en directe cada matí de 9 a 12 per les emissores del Maresme, han dedicat el programa d’avui a recordar els atemptats succeïts el passat estiu a Catalunya. El programa ha començat amb una tertúlia on s’analitzava el tractament que s’havia fet del atemptat a la premsa i també en l’àmbit social.
Més tard, hem pogut escoltar testimonis de periodistes que aquell fatídic 17 d’agost varen cobrir la tràgica notícia de l’atemptat a Barcelona. Des de Premià de Mar, hem parlat amb Pau Bartrolí, periodista freelance de Onda Cero i que va guanyar un Ondas per la cobertura que va fer in situ des del lloc dels fets.
També ha intervingut en el programa Marc Sala, presentador de l’Informatiu de TVE Catalunya que també va cobrir l’atemptat des de les Rambles, fent diferents connexions per a la televisió pública.
Cap als volts de tres quarts de dotze, Manel Ferrer i Clara Darder, presentadors de l’Ona Maresme s’han desplaçat fins a la plaça de l’Ajuntament per parlar amb testimonis i seguir l’acte commemoratiu que s’ha dut a terme a partir de les 12 del migdia.
Entrevista a Pau Bartoli:

Etiquetes:

Ona Maresme

Més notícies

Cultura