Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 d'abril de 2013

Cultura

Cultura

Ocupen Can Sanpere per evitar-ne l'enderroc

Joaquim Aguilar

Premià Notícies del dimecres. 03 d’Abril de 2013
Descarrega’t el Premià Notícies
Avui al Premià Notícies:
Can SanpereEl document que certifica que ningú es troba a l’interior de Can Sanpere és ara mateix l’únic que separa l’empresa propietària de la fàbrica de tenir tots els permisos necessaris per iniciar-ne l’enderroc. Tot i que ara mateix hi ha premianencs a l’interior de la nau de Can Sanpere, els operaris encarregats de l’enderroc de l’antiga fàbrica que s’han personat a la fàbrica aquest matí a les vuit hi han trobat un altre obstacle, com és que les portes d’accés estaven encadenades. És per aquest motiu que els Mossos d’Esquadra s’han personat a l’entrada del carrer de Sant Cristòfol, fins on també s’ha desplaçat el regidor d’obres públiques Antoni Subirà. En declaracions d’aquest matí a Premià Notícies, l’alcalde Miquel Buch no ha donat suport explícit a les persones tancades a l’interior de Can Sanpere tot i que ha reconegut que persegueixen el mateix objectiu que l’Ajuntament.
Buch també ha dit que la demanda de l’empresa contra el Pla General d’Ordenació Urbanística demostra que la intenció real de Núñez i Navarro és acabar construint pisos a l’espai de Can Sanpere.
L’advocat de JOSEL SL, Rafael Jiménez, ha assegurat en declaracions recollides per la Vanguardia que la fàbrica que volen construir a l’espai de Can Sanpere serà bo per a Premià de Mar. Jiménez va dir també que no té coneixement formal de l’oferiment d’una permuta de terrenys amb l’Ajuntament, però es mostrava disposat a dialogar “sempre que no es lesionin els interessos de la companyia”.
La plataforma Estació Premià prepara una botifarrada a la mateixa estació de trens el proper diumenge 28 d’abril. Amb l’objectiu de denunciar el que els membres del col•lectiu qualifiquen com empitjorament de l’estació, la intenció de la convocatòria és aplegar el màxim de gent possible a l’espai de l’estació amb motiu d’una botifarrada popular.
Aquesta nit el programa sardanista de Ràdio Premià de Mar “Aplec de nit” que presenta Toni Amill arriba a l’edició número cent. L’espai va néixer l’octubre de 2009 amb l’objectiu de complementar el programa sardanista dels dissabtes, “Fem rotllana”, tot escollint sardanes potser menys conegudes però de gran qualitat musical. Podreu escoltar l’emissió en directe de l’Aplec de nit número cent a partir de les nou del vespre.
Esports. El Club Esportiu Premià va tornar ahir als entrenaments per preparar la cita d’aquest diumenge al camp del Llefià. L’equip ha aprofitat per descansar durant les vacances de Setmana Santa i sobretot, ha recuperat jugadors. Chapi i Bellido, dos lesionats de llarga durada, ja poden entrar a la convocatòria pel matx contra el Llefià.
El temps. Segons el servei Meteomar del Consell Comarcal del Maresme, el temps serà estable i assolellat a tota la comarca amb alguns núvols prims de cara a la tarda que no han de donar precipitacions. Temperatures màximes més altes, anant dels 18 als 20 graus, mentre que les mínimes han baixat lleugerament i han anat dels 6 als 9. Per demà dijous s’espera que hi hagi un canvi de temps. La nuvolositat serà abundant a tot el Maresme. S’esperen precipitacions en forma de pluges i ruixats que localment seran d’intensitat moderada. Les temperatures màximes baixaran i aniran dels 14 als 16 graus mentre que les mínimes pujaran i oscil·laran entre els 8 i els 11.

Etiquetes:

Can Sanpere

Més notícies

Cultura