Obre foc el Delayta’ns del 10è aniversari, que incorpora sessions de treball dels grups amb el jurat i que apuja l’import dels premis

Logotip del concurs

Fins el 23 de juliol romanen obertes les inscripcions per la 10a edició del concurs de bandes musicals Delayta’ns, que aquest cop celebrarà les semifinals i la final el dissabte 22 d’octubre novament a l’Espai l’Amistat i que presenta com a novetat principal que els 8 grups que siguin seleccionats per anar a les semifinals podran prendre part d’unes sessions de treball prèvies amb el jurat del concurs. De fet, l’activitat aquest any -justament per incloure aquest nou apartat- començarà el dijous dia 20 d’octubre amb una benvinguda als grups seleccionats per part del jurat, i l’endemà divendres es faran les sessions de treball en dues parts: quatre grups al matí i quatre a la tarda. Després d’això, el mateix divendres a la nit es farà una jam session a l’Amistat oberta a tots els músics que hi vulguin participar. I dissabte es concentraran durant tot el dia les semifinals, que desembocaran en el concert final del concurs a dos quarts de 9 del vespre. 

Un altre canvi important té a veure amb els premis, que apugen l’import: si abans el primer premi era un concert remunerat per 726€, ara es donaran 1.100€ (sense concert). El 2n premi passa de 350 a 600€, i el 3r de 250 a 300. I per últim continua havent-hi un premi popular que és un concert al bar Panoràmic de Montgat i que es decideix amb els vots de la gent que es podran fer mitjançant la web delaytans.pdm.cat, i entre tota la gent que hagi votat a través del web es farà un sorteig de d’un abonament a l’Espai l’Amistat.

Novament el jurat estarà format pel cantant Delafé, la Laura Andrés (membre de l’Acadèmia OT el 2017), el director i dramaturg Martí Torras, el premianenc Carles Chacón, del grup coriolà, i la Maite Vernet, directora del Taller de Música de Premià. 

Afegim encara amb relació al Delayta’ns que recentment s’ha creat un compte a Instagram que, entre altres coses, ofereix un clip de vídeo de commemoració dels 10 anys del concurs elaborat per l’antic regidor de cultura i joventut, i un dels artífexs principals del Delayta’ns, Eloi Maristany.

Per inscriure’s al certamen l’Ajuntament ha habilitat un formulari al web municipal.

Translate »