Obert el termini per demanar l’ajut al pagament de lloguer per a joves, que de nou es pot sol·licitar a l’Oficina d’Habitatge de ca l’Escoda

La Generalitat ja ha obert des d’ahir el termini per sol·licitar els ajuts per a joves per al pagament del lloguer o cessió d’habitació, que novament es poden tramitar a través de diferents canals i entre ells presencialment a l’Oficina d’Habitatge que té el Consell Comarcal a les dependències municipals de Ca l’Escoda, i que atén els ciutadans amb cita prèvia els dimarts i dijous al matí. 

Es tracta, com diem, d’una subvenció adreçada a joves de 36 anys o menys, que siguin titulars d’un contracte de lloguer o de cessió d’ús de l’habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent. Per accedir a l’ajut cal complir amb un seguit de requisits, i entre ells cal que l’import que paguem pel lloguer o l’habitació no superi un topall que és diferent segons el territori. Així, al Maresme, el lloguer mensual del pis no pot superar els 950 euros, quantitat que s’amplia als 1.100€ en el cas de famílies nombroses, monoparentals o unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat. Si es té llogada una habitació, el cost mensual no pot superar els 450€.

Translate »