27 d'octubre de 2014

Futbol

Futbol

Nova victòria del Juvenil davant el Mollet i 3 punts de nivell (2-1)

S’enfrontaven el Juvenil A i el Mollet al Municipal de Premià en un partit més que interessant. El Mollet arribava com a segon classificat i el Premià venia de guanyar al Girona i és un clar equip de part alta, així que la realitat era que hi havia en joc tres punts importants. També per a refermar l’equip i assegurar que la victòria a Girona no havia estat un miratge, després de les últimes derrotes. Va començar el Premià amb incertesa. No sortien les jugades treballades a l’entrenament i intentaven els homes de’n Rogeli i en Pau crear joc sense gaire fortuna. Va ser un partit de domini altern, inclús a estones el Mollet portava la iniciativa, però van ser els locals qui van obrir la llauna al 36, gràcies a un gol de Joan, que ja en suma 6 i és el màxim golejador del grup 2 de Preferent Juvenil. El rival no es va rendir pas, havia de demostrar que per alguna cosa també són al més alt de la taula i van ser capaços d’igualar el matx al minut 70. I tot i així, a falta de vuit minuts pel final els de Premià van tornar a posar-se per davant i sabien que s’emportarien el partit. (2-1) Una bona victòria i tres punts de nivell davant un bon rival. Amb el resultat, el Premià és tercer, amb 12 punts, a 4 del Sabadell que és el líder. Jugaran la propera jornada, també a casa, davant el Banyoles un equip vingut a menys després d’un bon inici de competició. Els de Banyoles són 10ens i venen de caure davant precisament el Girona (1-2),