Segueix-nos!

Aina Novoa

5 de maig de 2023

Cultura

Cultura

Nova parada de la Temporada de Música amb clarinets estrambòtics

Aina Novoa
Foto: Ajuntament de Barcelona

Aquest diumenge al matí, en el marc de l’XI Temporada de Música, l’Espai l’Amistat acollirà un espectacle a càrrec dels Bcn Clarinet Players, una formació que es caracteritza per l’ús d’instruments molt insòlits. Es tracta de l’espectacle ‘Les aventures d’en Till’, un personatge inspirat en el popular personatge alemany Till Eulenspiegel. Així ho explicava al MPM, en nom de l’entitat, Joan Francesc Altés:

Com diem, els músics sorprendran amb instruments curiosos com un clarinet electrònic, així com amb pastanagues que sonen com a clarinets. Els Bcn Clarinet Players, integrats per quatre músics, interpretaran una selecció de peces de compositors com Strauss, Rossini, Iturralde i Bach, entre altres. Un espectacle familiar amb un caràcter molt pedagògic que segons Martí Guasteví, membre del grup, hauria de tenir un “Guinness World Record”:

En total, l’espectacle comptarà amb 16 números musicals que segons Altés no deixaran indiferent a cap dels assistents. El concert començarà a les 11:30 h i les entrades estan disponibles a la web del teatre i a taquilla.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura