Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

2 de juny de 2023

Sanitat

Sanitat

Nova marxa per l’atenció primària demà dissabte a pocs dies perquè els convocants lliurin les signatures als Ajuntaments premianencs

Joaquim Aguilar
Moment de la primera manifestació organitzada per la Comissió el març passat

Demà dissabte al matí es farà la quarta manifestació per reclamar millores a l’atenció primària a l’Àrea Bàsica de Premià, una campanya que va començar el mes de febrer impulsada per la comissió que conformen Maria Pensionista, la CNT i l’AVV del Barri Cotet, i una campanya que s’ha acompanyat de la recollida de signatures que han de servir per exigir accions als pròxim governs de Premià de Mar i Premià de Dalt. En l’anterior edició d’aquesta marxa de protesta, els convocants anunciaven que portarien les signatures als Ajuntaments (que en aquell moment rondaven les 3.500, segons ens van dir) un cop s’hagin constituït el dia 17 de juny. Escoltem el portaveu Pep Bobadilla:

La manifestació de demà tornarà a començar a les 11 del matí i aquesta vegada arrencarà al CAP Víctor Català de Premià de Dalt per anar fins l’ambulatori de Premià de Mar. També demà hi haurà novament punts de recollida de signatures tot el matí al passeig marítim a l’alçada de l’entrada al port i al carrer Mercè a l’alçada del carrer Ramon i Cajal. 

Més notícies

Cultura