Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

24 de maig de 2023

Medi Ambient

Medi Ambient

Nova embranzida aquest juny del servei de neteja amb nova maquinària i reforços a la plantilla

Joaquim Aguilar
El nou tractor que s'ocuparà de la neteja de la platja (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

El nou servei de la neteja viària de Premià de Mar hauria d’experimentar durant el pròxim mes de juny una embranzida important perquè l’empresa concessionària ampliarà i renovarà l’equipament tècnic i també reforçarà la plantilla amb 4 nous efectius. En concret, pel que fa a la maquinària, aquesta setmana ha arribat un nou tractor per la neteja i manteniment de la platja que se sumarà al que ja hi havia fins ara (que ara es destinarà a la neteja de torrents); i arribaran també 2 noves màquines d’escombrar que se sumaran a les 2 existents. Escoltem el regidor de medi ambient Antoni Subirà:

Segons ha indicat Subirà, la nova maquinària a més de més moderna també ofereix un funcionament més sostenible pel que fa a consum i també soroll. També hi ha d’haver novetats amb relació als camions: al camió de neteja de contenidors que va començar a operar fa dues setmanes se li sumarà un nou camió amb grua per la recollida de mobles vells (que substituirà el que hi havia fins ara). I a tot plegat se li ha d’afegir l’arribada de 4 nous treballadors, que ajudaran a reforçar sobretot els torns de cap de setmana:

Amb aquestes 4 incorporacions la plantilla quedarà en 35 efectius, als quals també s’haurien de sumar alguns reforços puntuals durant la campanya de platges. 

Escolta les declaracions de l’Antoni Subirà:

Etiquetes:

Neteja

Més notícies

Cultura