Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de febrer de 2010

Societat

Societat

Nou festival solidari amb Haití aquest diumenge a Premià de Ma

Joaquim Aguilar

Una iniciativa de caire privat prepara per aquest diumenge un festival solidari amb els damnificats del terratrèmol d’Haití. Durant sis hores desfilaran balls, actuacions musicals i espectacles infantils. Entre actuació i actuació es faran sortejos de productes cedits per comerços de la ciutat. L’import dels tiquets d’aquest sortejos seran cedits a l’agrupació local de la Creu Roja per destinar-los als seus operatius a Haití.

Les activitats solidàries per ajudar als damnificats del terratrèmol d’Haití encara no s’han acabat. Una iniciativa privada portarà aquest diumenge a Premià de Mar un festival solidari per ajudar a les víctimes del terrible terratrèmol del 12 de gener. Un professor de flamenc de l’’Acadèmia’, Juan Salmerón és el propulsor d’aquest festival que ens portarà diumenge sis hores de festival a la Gran Via de Lluís Companys.

El festival serà ben variat, amb actuacions musical, de ball, un cor rociero i pallassos. L’element més important, però, són els sortejos. Els tiquets, que ja es poden adquirir a un preu de 2 € serviran per sortejar productes cedits per comerciants de la ciutat. Juan Salmeron ha agraït la col·laboració d’aquests comerciants. Els sortejos s’aniran intercalant entre les diferents actuacions i es repetiran, aproximadament, cada mitja hora.

Els diners recollits en aquests sortejos es lliuraran a l’agrupació local de la Creu Roja per què els destini al seu operatiu a Haití. El festival es farà al davant del restaurant ‘Plats’, al número 215 de la Gran Via de Lluís Companys i tindrà lloc diumenge vinent de 12 del matí a les sis de la tarda.

Més notícies

Cultura