Segueix-nos!

Manel Ferrer

29 d'agost de 2019

Educació

Educació

Nous cursos ocupacionals a partir de l’octubre

Manel Ferrer

A partir de l’octubre començaran tres nous cursos adreçats a persones en situació d’atur de la vila que necessitin adquirir coneixements elementals d’informàtica  o vulguin obtenir un certificat que acrediti les seves competències TIC.  cursos previstos són els següents:

Office Bàsic: L’objectiu del curs és dotar els alumnes dels coneixements i habilitats necessàries per poder treballar amb eficàcia amb el paquet office guanyant competitivitat i ocupabilitat. El curs es farà de l’1 al 22 d’octubre, de 16 h a 20 h. La sessió informativa serà el dia 19 de setembre  a les 11 h, a l’antiga Fàbrica del Gas.

ACTIC 1: El curs està pensat per preparar l’alumnat per a la prova per a l’obtenció del certificat ACTIC 1. El curs es farà del 29 d’octubre al 19 de novembre, de 16 h a 20 h. Té una durada de 25 hores.  La sessió informativa serà el dia 16 d’octubre a les 11 h.

ACTIC 2: L’objectiu del curs és preparar l’alumnat per a la prova per a l’obtenció del certificat ACTIC nivell 2. El curs es farà del 26 de novembre al 17 de desembre, de 16 h a 20 h. Té una durada de 25 hores.  La sessió informativa serà el dia 13 de novembre a les 11 h.

Tots els cursos s’impartiran a l’aula d’informàtica de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló (Carretera de Vilassar de Dalt 100). Podeu demanar més informació a l’adreça de correu electrònic ocupacio@premiademar.cat.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura