Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

11 d'abril de 2023

Serveis

Serveis

Nou recorregut des d’avui del bus urbà pel barri Cotet i nova freqüència de pas a totes les parades

Joaquim Aguilar

Des d’avui el bus urbà de Premià de Mar modifica el seu recorregut al sector del barri Cotet i, en conseqüència, modifica també lleugerament la seva freqüència de pas per totes les parades del nucli urbà.

Arran de la finalització de les obres de reforma i la reobertura al trànsit del carrer Girona, com va transcendir la setmana passada, el bus ha deixat de passar pel Torrent Fontsana (per on baixava després d’arribar a l’alçada de la biblioteca) i ara s’enfila fins al camí del mig i entra per allà fins el carrer Girona, i en aquest punt fa una nova parada pensada per als usuaris que vulguin anar al CAP Víctor Català. I després, al capdavall del carrer Girona, fa una altra nova parada. La resta del recorregut es manté com fins ara.

Com diem, aquest allargament de la ruta té efectes sobre la totalitat del recorregut, que ara passa a durar 35 minuts en lloc de 30, de manera que la freqüència de pas també passa a ser de 35 minuts. Així, segons ha informat la companyia Moventis, els dies feiners el servei s’inicia al carrer Camp de Mar a les 6.50h del matí i acaba a les 20.50h, mentre que els dissabtes comença a les 9.50h i fins les 20.50h. 

Vet aquí els nous horaris del bus:

Més notícies

Cultura