Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

4 d'abril de 2024

Comarca

Comarca

Nou programa del Consell Comarcal de formació i acompanyament a nous projectes empresarials impulsats per joves

Joaquim Aguilar
Font: Pixabay

Nou programa de suport i acompanyament a noves empreses impulsades al Maresme per joves fins a 35 anys. El Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona posa en marxa aquest abril el programa ‘Junts Enlairem el Nostre Projecte’, que seleccionarà 15 negocis de la comarca i els oferirà un circuit formatiu i tutorial amb experts al llarg dels pròxims mesos. 

En concret el programa s’estructura en 3 fases simultànies; la primera, que es farà entre aquest mes d’abril i el mes de maig, consta de 25 hores de formació en gestió empresarial. Paral·lelament i fins el mes de setembre s’oferirà un mentoratge especialitzat i individualitzat encaminat a millorar diferents aspectes empresarials i competencials de cada activitat específica. I per últim els participants també faran una estada de cap de setmana amb experts on, mitjançant activitats i dinàmiques de grup, se’ls oferiran eines per desenvolupar les seves habilitats directives, alhora que podran establir sinergies i obrir espais de cooperació. 

Tot plegat, com diem, limitat a 15 empreses creades els últims 3 anys i que hagin estat impulsades per persones de fins a 35 anys; la selecció, segons indiquen, es farà en funció de la projecció del negoci, la motivació dels emprenedors i la seva possible aportació al grup. Segons la consellera de Desenvolupament Econòmic, Noemí Llorens, el programa obeeix a la voluntat no només d’estimular l’emprenedoria sinó també d’oferir garanties perquè aquestes activitats consolidin, creixin i puguin generar més llocs de treball”.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura