Segueix-nos!

Aina Novoa

12 de maig de 2023

Cultura

Cultura

Nou marxandatge als museus premianencs

Aina Novoa

Coincidint amb les activitats del Dia dels Museus, els dos equipaments de Premià de Mar estrenen nous articles de venda i promoció. Els ha presentat avui a Premià Mèdia Ramon Coll, tècnic del Museu Romà. Aquesta comercialització inclou dues tasses, una amb un estampat del Museu de l’Estampació i l’altra amb el logotip imprès diverses vegades de l’edifici octogonal del Museu Romà. També hi ha llapis amb els mateixos estampats, així com ‘tote bags’, gomes d’esborrar i llibretes. En el cas de la llibreta del Museu Romà, presenta una imatge d’un nus de Salomó, una forma iconogràfica molt típica dels mosaics romans. Aquest marxandatge estarà disponible principalment en ambdós museus:

Els preus del marxandatge -segons Ramon Coll, molt assequibles- són els següents: les tasses costen 7 euros, les llibretes 5 euros, els llapis 1,50 euros, les gomes 2 euros i les ‘tote bags’ 8 euros. Així doncs, tots els visitants tindran l’oportunitat de contribuir al finançament dels museus de Premià de Mar i, també, d’endur-se un record.

Coll ha volgut donar especial importància, d’altra banda, al programa de commemoració del Dia dels Museus: segons ell existeix un mite urbà segons el qual els museus són “sinònim d’avorriment”, i aquesta celebració, diu, pretén donar l’oportunitat a aquells que pensen d’aquesta manera de veure que això no és cert.

Recordem que totes les activitats són gratuïtes, però cal reservar entrada a través dels webs respectius dels museus.

Veure l’entrevista a Ramon Coll:

YouTube player

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura