Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 d'abril de 2023

Infraestructures

Infraestructures

Nou carrer Girona i nou circuit del bus urbà, que ara tindrà parada prop del CAP Víctor Català

Joaquim Aguilar
Aspecte del carrer Girona aquest matí (foto: Antoni Subirà), per on a partir d'ara passarà i s'aturarà el bus urbà

Demà està previst que es reobri al trànsit el carrer Girona, on avui ja es pintava la senyalització viària horitzontal i s’instal·laven les jardineres. 10 mesos després, tornaran a passar cotxes per aquesta via en sentit mar, i entre altres vehicles també hi passarà d’aqueí a uns dies el bus urbà de Premià de Mar, que arran de l’obertura del carrer modificarà lleugerament el seu itinerari i estrenarà dues noves parades: l’una al capdamunt del carrer Girona, a 50 metres del CAP Víctor Català (a fi d’oferir aquest nou destí als viatges) i l’altra a la part de baix del carrer Girona, a la cruïlla amb el Torrent Fontsana. L’alcalde Rafa Navarro en parlava divendres en un vídeo publicat a les seves xarxes socials:

El canvi de recorregut del bus -que ara està a l’espera a ser validat per l’ATM- fa que el circuit global creixi, i aixó voldrà dir un cert canvi en la freqüència de pas a totes les parades: si fins ara passava cada 30 minuts, a partir d’ara ho farà cada 35 minuts. D’altra banda, encara en matèria viària, després de feta una consulta entre els veïns de la zona, s’ha decidit que amb la reobertura del carrer Girona es mantindrà el sentit circulatori només de baixada al Torrent Fontsana, que és com ha funcionat durant totes les obres, i es manté també el sentit del carrer Rosselló, sota la biblioteca, per sortir a la carretera de Vilassar de Dalt.

Com diem, avui s’enllesteix la senyalització al carrer Girona, treballs que posen fi a unes obres que van començar fa 10 mesos i que han patit diversos contratemps i endarreriments. L’alcalde s’hi referia en el seu vídeo, agraïa tots els esforços a la segona empresa adjudicatària i posava en valor també les actuacions de l’Ajuntament en matèria de pacificació:

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura