Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

5 de febrer de 2024

Cultura

Cultura

Nota alta de Bàrbara Anglí a la retocada Festa Major d’Hivern

Joaquim Aguilar
Inici del Posem a Caldo (que va omplir l'Espai l'Amistat) i moment de la calçotada popular (foto: Rafa Navarro)

La regidora de cultura i festes, Bàrbara Anglí, ha posat avui molt bona nota a la Festa Major d’Hivern, que s’ha celebrat al llarg del cap de setmana que deixem enrere i que enguany introduïa algunes novetats importants. Preguntada per aquestes novetats Anglí ha afirmat que totes han funcionat molt bé i han tingut molta participació amb l’excepció notòria de la baixada d’andròmines, que es va suspendre justament per manca d’inscrits. Escoltem la regidora parlant de l’acte inicial (tronada i vermut musical), del trasllat del Festhivern i de la calçotada amb bingo musical:

Com diem, l’única novetat que no va funcionar va ser la Baixada d’Andròmines, que es traslladava de la Festa Major d’estiu a la Festa Major d’Hivern, però a la qual només es van inscriure dos participants. Segons Anglí, però, l’activitat es mantindrà i es buscaran fórmules per tal que s’hi pugui engrescar més gent. Pel que fa a les activitats clàssiques, la regidora també ha parlat d’èxit, i s’ha fixat especialment en el resultat de la nova carrossa polivalent que es va utilitzar en el Despertar dels Penjaculpes i en l’espectacle que va fer DeBòlit a Can Manent per explicar la història d’aquesta masia:

Novament el Posem a Caldo i els versots dels Penjaculpes van omplir de gom a gom la sala gran de l’Espai l’Amistat. Després de la Festa Major aquest dijous començaran les activitats de Carnaval, i la Rua de Comparses, que es farà diumenge 11 de febrer, comptarà aquest any amb 10 comparses (després d’haver-ne tingut 13 el 2022 i 12 el 2023).

Escolta l’entrevista a la Bàrbara Anglí:

Escolta la transmissió que va fer Premià Mèdia del Posem a Caldo:

Més notícies

Cultura