Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 d'octubre de 2023

Infraestructures

Infraestructures

No+Pisos tem que el projecte de les Hortes de Ponent s’acabi aprovant si s’hi fan les “quatre modificacions” que demani la Generalitat

Joaquim Aguilar
Foto: No+Pisos

La plataforma No+Pisos ha parlat avui a Premià Mèdia sobre el projecte d’urbanització de les Hortes de Ponent, un projecte que hauria d’anar a aprovació provisional al ple d’octubre però que -segons sosté l’equip de govern- no pot rebre l’autorització de la Comissió d’Urbanisme perquè no compleix amb la normativa actual en matèria d’habitatge. La plataforma, que va intervenir al ple municipal la setmana passada justament per mostrar la seva oposició que es pugui crear habitatge en aquest sector, desconfia de la gestió que ha fet de moment el govern amb relació a aquesta tramitació (no entenen, per exemple, que sabent que el projecte era defectuós no es presentés cap al·legació) i alerta que si s’hi fan els retocs que demani la Generalitat el projecte podria acabar sent aprovat. I tot plegat, alerten, sense que l’acompanyi un pla de serveis capaç de respondre a les necessitats que es crearan. Escoltem en nom de la plataforma en Jordi Calvache:

La plataforma ha iniciat recentment una ronda de contactes i trobades amb partits polítics i entitats del municipi a fi de compartir visions i buscar complicitats; de moment s’han trobat amb Crida Premianenca i ECP, i també s’han adherit recentment a la plataforma comarcal Preservem el Maresme (la setmana van prendre part d’una assemblea d’aquest entramat d’entitats que es va celebrar a Premià de Mar). No+Pisos anuncia que es mantindran amatents a l’evolució d’aquest afer i que vetllaran no només perquè es respecti la normativa sinó també perquè s’atenguin les necessitats de la població premianenca. Ara escoltem la Irene Benabarre:

Mira l’entrevista als representants de No+Pisos:

YouTube player

Més notícies

Cultura