Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

13 de juny de 2023

Societat

Societat

No+Pisos també reinicia la seva causa el 17 de juny i fa una crida als veïns a acudir al ple de constitució del nou Ajuntament

Joaquim Aguilar
Foto: No+Pisos

La plataforma No+Pisos vol donar continuïtat a les seves reivindicacions i a la pressió als partits polítics només començar el nou mandat, i per això seran presents al ple de constitució del nou Ajuntament aquest dissabte dia 17. Més enllà d’aquesta presència simbòlica en aquest acte tan transcendent, la seva intenció és mantenir la mateixa línia de demandes en el nou mandat per tal que no es requalifiquin les finques de Transmesa i MTG. Escoltem el portaveu de la plataforma Jordi Calvache, que fa una crida a la població a sumar-se a aquest gest del dissabte dia 17:

Recordem que No+Pisos va estar durant el mes d’abril celebrant trobades amb les AAVV i partits polítics premianencs per tal de copsar el seu posicionament al voltant d’aquestes finques i per exercir pressió sobre les forces que concorrien a les eleccions. D’aquelles converses, segons expliquen en un informe que han elaborat, van obtenir el suport generalitzat de les associacions i el suport també inequívoc de Crida Premianenca, ECP i ERC. En el cas del PSC i Cs, podríem dir que es va aconseguir un ‘suport condicionat’ i amb qui no hi va haver cap sintonia va ser amb Junts, que en la reunió mantinguda es van mostrar ferms en la seva idea de requalificar les finques i permetre que s’hi facin habitatges.

Escolta les declaracions de Jordi Calvache:

Més notícies

Cultura