Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

14 d'abril de 2023

General

General

No+Pisos informa d’una reunió amb Junts on, segons la plataforma, es van confirmar discrepàncies profundes amb relació al futur urbanístic

Joaquim Aguilar
Foto: No+Pisos

La plataforma ciutadana premianenca No+Pisos informava ahir a través de xarxes socials que ja s’ha reunit amb representants del grup municipal de Junts per Premià de Mar, concretament, pel que diuen, amb l’alcalde Rafa Navarro i el portaveu al ple Antoni Subirà.

En el comunicat que han emès aquest col·lectiu, que ja havia anunciat contactes i bona sintonia amb els grups d’ECP, Crida i ERC, es mostra decebut de les explicacions de Junts: segons expliquen, existeix una discrepància de fons respecte de qüestions com la densitat de població de Premià de Mar, el futur urbanístic o l’opció de requalificar parcel·les. En relació al cas concret del futur de MTG i Transmesa -que són els casos que justament van motivar el naixement d’aquesta plataforma quan el govern va presentar els projectes de transformació acordats amb la propietat- No+Pisos afirma que Junts defensa l’opció d’urbanitzar-les a cost zero i que “veuen inevitable i necessari” que s’hi construeixin pisos, segons diu la nota de premsa. A parer del govern, continua dient el comunicat, desistir d’aquesta possibilitat podria comportar l’arribada d’un supermercat a MTG i de naus industrials a Transmesa. Escoltem el portaveu de la plataforma Jordi Calvache, que acusa aquest partit “d’haver llançat la tovallola” amb la possibilitat que aquestes finques acullin indústria neta i serveis:

Recordem que aquesta plataforma va iniciar el mes passat una campanya amb vistes a les eleccions del 28M per captar suports entre la població, el teixit associatiu i els partits polítics concorrents als comicis. Ja a l’inici de la campanya van explicar que tenien el suport d’ECP, Crida Premianenca i ERC, i van anunciar la intenció de reunir-se amb la resta de formacions. En el comunicat, d’altra banda, lamenten el fet que -segons diuen- en el cas de Junts la reunió no es fes pròpiament amb la candidatura sinó amb representants del govern.

Escolta les declaracions de Jordi Calvache:

Més notícies

Cultura