Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 d'abril de 2023

Societat

Societat

No+Pisos completa aquesta setmana la ronda de trobades amb els grups municipals i exposa els seus progressos en una assemblea oberta

Joaquim Aguilar
Foto: No+Pisos

Amb la reunió que avui mantindran amb el grup municipal de Ciutadans, la plataforma No+Pisos ja s’haurà reunit amb la totalitat de partits que tenen representació municipal. L’última reunió va tenir lloc dilluns amb el grup socialista, que com a soci del govern va defensar en el seu moment la proposta de requalificació de les finques de MTG i Transmesa, a la qual s’oposa frontalment la plataforma. Segons aquest col·lectiu, però, la nova cap de llista socialista, Luz Cánovas, exhibeix “un tarannà diferent” a l’anterior i en aquesta reunió s’hauria mostrat procliu a la no requalificació sempre i quan això no pugui ocasionar una denúncia per part dels propietaris. Es per això, segons explica la plataforma, que el PSC demanarà assessorament jurídic. Escoltem el portaveu de No+Pisos Jordi Calvache:

L’endemà d’aquesta reunió la plataforma celebrava una assemblea oberta al centre cívic on indiquen que van participar una vintena de persones, sobretot -diuen- representants d’AAVV, partits i entitats; s’hi van explicar reunions que s’han mantingut fins ara i tots van estar d’acord a continuar treballant sobretot amb vistes al pròxim mandat, que és quan consideren que es dirimirà realment el futur d’aquestes finques:

També ha anunciat la plataforma que buscarà les 3 formacions que han anunciat la seva concurrència a les eleccions del maig i que actualment no formen part del plenari. 

Escolta les declaracions d’en Jordi Calvache:

Etiquetes:

No Més Pisos

Més notícies

Cultura